Får vi presentera en spännande nyhet – tvålblommor!

Titta på bilden – visst ser det ut som en nyplockad rosbukett direkt från trädgården? Men till skillnad från riktiga blommor så vissnar dessa aldrig eftersom de är gjorda av tvål…

Ja, du läste rätt – tvål! 

Tvålblommorna är så välgjorda och detaljrika att det nästan är svårt att skilja dem från levande blommor. Alla har sin egen doft och de finns i flera olika färgställningar, från ljuvaste rosa, aprikos, ljus syrenlila, till rödaste rött – kärlekens färg. 

112728-1 Ancient Wisdom Tvålblommor Orange Bukett Flätad korg
112728-1 Ancient Wisdom Tvålblommor Orange Bukett Flätad korg

Blommorna finns i flera olika utföranden och varianter, både i singel-utförande och som hela buketter. Alla varianter är paketerade i lyxiga förpackningar. De är väldigt naturtrogna och välgjorda och vi vågar lova att de kommer att göra succé som en gå bort-present, krya på dig-present eller en romantisk gåva till den du älskar. 

Tappa upp ett varmt bad, lägg i några blad och låt dem sakta lösas upp. Njut av den härliga doften som snabbt sprider sig i hela badrummet. Kryp ner i vattnet och låt huden bli mjuk och silkeslen. Ta några djupa andetag och låt kroppen slappna av.

Vet du om att tvålblommor även kallas för badrosor?

Blommorna är också perfekta som gästtvålar, riv bara av ett kronblad och lägg i en vacker tvålkopp så får dina gäster en egen fräsch tvål. Lyxigt och välkomnande – eller hur?

Buketterna i sina fina korgar funkar också perfekt som en prydnad och doftspridare i både badrum och sovrum.

Se alla tvålblommor – Klicka här!