Om Hurry Skurry

Hej och välkommen till oss på Hurry Skurry!

Vi är ett svenskt e-handelsbolag som startades 2018, i ett garage i en förort till Stockholm. En av grundarnas döttrar och hennes kompisar ägnade många timmar av sin fritid till att tillverka slime och gjorde inlägg på Instagram. Kontot fick fler och fler följare och var till slut ett av Sveriges största slime-konton.

Under den här tiden föddes idén till att göra något av det här intresset och idag är Hurry Skurry den största återförsäljaren av slime och slime-tillbehör. Men sortimentet har även utökats till att omfatta allt för barns och ungdomars lek, intresse och utveckling. Vi på Hurry Skurry vill att du och din familj alltid ska kunna hitta nya och spännande saker hos oss!

Leksaker som utvecklar kreativitet och eget tänkande

Grundidén med Hurry Skurry har sedan start varit att lek som innefattar kreativitet, inspirerar och aktiverar också är bra för barn och ungdomar. En tanke som genomsyrar allt som vi tar in i sortimentet. Vi erbjuder ett brett sortiment med en mix av de senaste trenderna och välkända varumärken som våra duktiga inköpare handplockat där nyfikenhet, lärande och skapande ligger till grund. Hos Hurry Skurry finns allt från stora 1000-bitars pussel till små luktsudd.

Allt skickas från eget lager

För att försäkra oss om att vi kan skicka ut varorna enligt önskemål håller vi eget lager. Vi vet också att det är viktigt att få hem sina saker snabbt och därför erbjuder vi en service med snabba leveranser.

Tillsammans med vårt team jobbar vi varje dag för att du ska få en inspirerande och smidig upplevelse, varje gång du handlar hos oss. 

Vad betyder Hurry Skurry?

Hurry Skurry är egentligen en lek med ord och ett rim som låter roligt, precis som vårt sortiment. Inom hästsporten är Hurry Skurry en lektävling lek till häst som bl a förekommer på ridskoleavslutningar. En bra översättning på Hurry Skurry från engelska är ungefär “lite hastigt och lustigt”, vilket vi tycker är passande för en verksamhet som vänder sig med leksaker till barn som utvecklas med sin lek. 

Välkommen till oss på Hurry Skurry!

Bolagsinformation

Pink Parrot Group AB
Org nummer 559157-7860

Postadress
Hurry Skurry
Box 13
162 11 Vällingby
Sverige

Lageradress
Lyckselevägen 90
162 67 Vällingby
Sverige

Mail
customerservice@hurryskurry.com