Frågor och Svar

Beställning

Kan jag ångra, ändra lagd order eller beställning?
Så fort du har lagt din order så går den inte att ångra eller avbeställa. Men du har alltid 30 dagars ångerrätt.

Varför skickar ni bara till min folkbokföringsadress?
Av säkerhetsskäl kan vi endast skicka paket till din folkbokföringsadress.

Är det säkert att handla hos Hurry Skurry?
Ja, det är alltid säkert att handla hos oss. Vi använder oss av SSL som är ett krypterat format för beställningar. Det innebär att Hurry Skurry aldrig får tillgång till dina betalningsuppgifter utan de går direkt till kortföretaget eller banken.

Hur gammal måste jag vara för att handla hos er?
För att handla hos oss behöver du vara 18 år. Från 16 år får du handla hos oss om du handlar tillsammans med eller med godkännande av målsman.

Leverans

Fraktkostnad
Frakt Sverige 69 kronor

Hur lång är leveranstiden
I normala fall är det 1-3 arbetsdagars leveranstid om vi har din vara på lager. Vid större belastning och inför helger (som jul) kan det vara längre leveranstider. Beställ därför alltid i god tid.

Retur och Reklamation

Ångerrrätt
Du har enligt lag rätt till att ångra köp som du gjort i en nätbutik under 14 dagar. Vi på Hurry Skurry ger dig istället 30 dagars ångerrätt.
Returnera varan i oöppnat originalemballaget. Varan måste vara oanvänd och i det skick du fick den när du mottog paketet. Varan ska vara komplett. Tänk på att alltid bifoga en kopia på kvittot så att vi kan spåra ditt köp.

Efter att du skickat tillbaka varan så betalar vi tillbaka pengarna till dig.

Det är du som kund som står för returfrakten vid öppet köp, och du måste vid förfrågan kunna bevisa att du skickat produkten, så be alltid om ett kvitto från ditt utlämningsställe (Postnord). Vill du utnyttja ångerrätt så skicka tillbaka varan väl förpackad i originalkartong med ytteremballage, tillsammans med eventuella tillbehör.

Vid paketerbjudanden – som till exempel köp 3, betala för 2 – gäller öppet köp endast på hela erbjudandet. Det går inte att returnera en enskild artikel ur ett paketerbjudande.

När du returnerar en vara så ska du använda returblanketten som du kan ladda ner här: RETURBLANKETT. Tänk på att alltid bifoga en kopia på kvittot så att vi kan spåra ditt köp.

Adress
Hurr Skurry
Box 2036
103 11 Stockholm

Hur gör jag om min vara är trasig eller felaktig när den levererats eller under garantiperioden?
Om något har blivit fel under transport, eller om den har gått sönder under garantiperioden så skickar du tillbaka varan till oss. Vi kommer att kontrollera om felet täcks av garanti. Om vi bedömer att ett fel på en produkt ej är ett garantifel kan kunden komma att debiteras reparations- eller undersökningskostnad.
Du använder vår returblankett som du kan ladda ner här: RETURBLANKETT. Tänk på att alltid bifoga en kopia på kvittot så att vi kan spåra ditt köp.

Hur lång är garantin?
Garantin är 2 år från inköpsdatum. Varor som går sönder pga slitage eller vid skada orsakad av olycka eller oaktsamhet ersätts ej.