Returer och reklamationer

Ångerrätt
Du har enligt lag rätt till att ångra köp som du gjort i en nätbutik under 14 dagar. Men vi på Hurry Skurry ger dig hela 30 dagars öppet köp. Efter att du skickat tillbaka varan så betalar vi tillbaka pengarna till dig. Returnera varan i oöppnat originalemballaget. Varan måste vara oanvänd och i det skick du fick den när du mottog paketetet. Kostnad för frakt återbetalas ej. Varan ska vara komplett.

Hurry Skurry förbehåller sig rätten att debitera för de saknade delarna i de fall returen ej är komplett. Hurry Skurry löser ej ut paket mot postförskott. Ej uthämtad försändelse betraktas inte som utnyttjande av ångerrätten.

Det är du som kund som står för returfrakten vid öppet köp, och du måste vid förfrågan kunna bevisa att du skickat produkten, så be alltid om ett kvitto från ditt utlämningsställe (Postnord). Vill du utnyttja ångerrätt så skicka tillbaka varan väl förpackad i originalkartong med ytteremballage, tillsammans med eventuella tillbehör.

Du använder vår returblankett som du kan ladda ner här: RETURBLANKETT. Tänk på att alltid bifoga en kopia på kvittot så att vi kan spåra ditt köp.

Reklamation
För att kunna reklamera en produkt måste du ange ordernummer. Hurry Skurry ansvarar ej för kostnader som kan uppstå på grund av en defekt vara.
Vid eventuell tvist följer vi lagen om alternativ tvistlösning i konsument-förhållanden som trädde i kraft den 1 januari 2016 och hänvisar till EU:s gemensamma tvistlösningssida. Länken till sidan är: ec.europa.eu/odr

Tänk på att alltid bifoga en kopia på kvittot så att vi kan spåra ditt köp. Du använder vår returblankett som du kan ladda ner här: RETURBLANKETT.

Adress
Hurry Skurry
Box 2036
103 11 Stockholm