Beställning och Leverans

Beställning

Så fort du har lagt din order så går den inte att ångra eller avbeställa. Men du har alltid 30 dagars ångerrätt. Av säkerhetsskäl kan vi endast skicka paket till din folkbokföringsadress.

Det är alltid säkert att handla hos oss. Vi använder oss av SSL som är ett krypterat format för beställningar. Vi använder även Payson som är en de största leverantörerna för betalning. Det innebär att Hurry Skurry aldrig får tillgång till dina betalningsuppgifter utan de går direkt till kortföretaget eller banken.

Betalning med Payson
Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett PaysonKonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank. Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. Payson startade 2004 i Sverige och flera miljoner personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet. Läs mer om Payson här: www.payson.se

Hur gammal måste jag vara för att handla hos er?
För att handla hos oss behöver du vara 18 år. Från 16 år får du handla hos oss om du handlar tillsammans med eller med godkännande av målsman.

Leverans

Hurry Skurry levererar från centralt placerad lagercentral och leveranstiden är ca 1-3 dagar.
När försändelsen levererats till närmaste ombud skickas en avisering ut via mail eller sms.

Skulle en vara visa sig vara slut i lager så stryks den från lagd order och eventuellt reserverat belopp eller faktura korrigeras och uppdateras. Resterande varor skickas så snart dessa kommer in på lagret.

HurrySkurry reserverar sig mot eventuell slutsålda varor, felaktigt lagersaldo.

Fraktkostnad
En fraktkostnad tillkommer på alla order under 500 kr
Frakt Sverige 49 kronor

Outlösta försändelser
Försändelser som ej lösts ut debiteras en expeditionsavgift om 175 kr.