Beställning och Leverans

Beställning

Så fort du har lagt din order så går den inte att ångra eller avbeställa. Men du har alltid 30 dagars öppet köp (gäller inte hygienartiklar och varor som kan försämras såsom matvaror, godis och dryck). Av säkerhetsskäl måste du ange din folkbokföringsadress vid beställning. Paket levereras till närmaste ombud som väljs av våra fraktbolag. Vi kan alltså inte styra exakt till vilket utlämningsställe som de levererar till. 

Det är alltid säkert att handla hos oss. Vi använder oss av SSL som är ett krypterat format för beställningar. Vi använder även Klarna som är en de största leverantörerna för betalning. Det innebär att Hurry Skurry aldrig får tillgång till dina betalningsuppgifter utan de går direkt till kortföretaget eller banken.

Hur gammal måste jag vara för att handla hos er?
För att handla hos oss behöver du vara 18 år. Från 16 år får du handla hos oss om du handlar tillsammans med eller med godkännande av målsman.

När du vill ge bort en present: Leverans till annan adress.

Du kan välja att få ditt paket levererat hem till någon annan genom att fylla i en annan leveransadress än din egen. För att få ditt paket levererat till en annan adress än din egen så måste du välja ett betalsätt där du betalar i förskott, t ex kreditkortsbetalning eller Swish. Glöm inte att skriva in mottagarens mobilnummer så att denna person får avisering om att hämta paketet. 

Leverans

Vi har 3-6 arbetsdagars leveranstid, även under julen. När försändelsen levererats till närmaste ombud skickas en avisering ut via mail eller sms. Under sommaren har vi något längre leveranstider än vanligt.

Skulle en vara visa sig vara slut i lager så stryks den från lagd order och eventuellt reserverat belopp eller faktura korrigeras och uppdateras.

Hurry Skurry reserverar sig mot eventuell slutsålda varor, felaktigt lagersaldo.

Fraktkostnad
Frakt Zon 1 (Sverige) 69 kronor
Frakt Zon 2 (Danmark, Finland, Tyskland) 129 svenska kronor
Frakt Zon 3 (Estland, Letland, Litauen) 159 svenska kronor
Frakt Zon 4 (Belgien, Luxemburg, Nederländerna, Polen, Slovakien, Tjeckien, Österrike) 199 svenska kronor
Frakt Zon 5 (Bulgarien, Frankrike, Ungern, Irland, Italien, Kroatien, Portugal, Rumänien, Slovenien, Spanien) 229 Svenska kronor 

Outlösta försändelser
Försändelser som ej lösts ut omfattas ej av ångerrätten och debiteras en expeditionsavgift om 250 kr. 

OBS! Vi skickar paket till ett utlämningsställe där ni måste identifiera er med giltig legitimation (ID-kort, körkort, bank-ID, eller annan giltig legitimation). Om ni ej kan legitimera er går paketet i retur med automatik och ovanstående expeditionsavgift dras från köpet. Detta är inget som Hurry Skurry kan styra över. 

Tänk också på att kontakta oss för utbetalning av belopp utöver avgiften för outlösta paket på 250 kr.